Relaties

Onderstaande informatie is enigszins gedateerd, en vooral interessant voor de eerste golf LOR-gangers


De vereniging heeft een overeenkomst afgesloten met:
ProRisk
Pensioen & Risk  Management.
Door bemiddeling van ProRisk is tussen Delta Lloyd, ProRisk en de Vereniging LORgroep 2000 een samenwerkingsovereenkomst (tripartiete) afgesloten.
De financieel adviseurs van ProRisk zijn specialisten op het gebied van Gouden Handdrukverzekeringen. Door collectieve inkoop heeft ProRisk gunstige voorwaarden, lage kostenstructuur en een hoge rekenrente kunnen bewerkstelligen.
Geersing Financieel Advies Met Geersing Financieel Advies heeft de Vereniging een mantelovereenkomst. Zij bieden een totaalpakket, dat vorm en richting geeft aan uw financiële huishouding. Hun specialisme is het begeleiden, het coachen en het adviseren. De toegevoegde waarde is dat ze weten hoe het zit, hoe het wérkt en dat ook kunnen vertalen naar een overtuigend resultaat voor u als klant. Voor leden bieden zij een gereduceerd tarief voor financiële planning.
Daarnaast beveelt de Vereniging u de diensten aan van:
Hut & Co
Registeraccountants en
Belastingadviseurs
Mr. Hilmar Aukema, fiscaal jurist, is adviseur van het bestuur en heeft voor leden een scherp tarief. U kunt een beroep doen op hem voor financiële planning, speciale constructies en om uw contracten te beoordelen. Voor leden hanteert hij een gereduceerd tarief
Mr. Aukema sponsort het bestuur d.m.v. adviezen en controles.
Voordeel voor leden bij:
Velthuyse & Mulder
Vermogens Beheer
Gelieerd aan Wijs & Van Oostveen; onafhankelijk en goede naam in de financiële wereld. Specialisten in Vermogensbeheer. Gratis lijfrentepolis op basis van beleggingen. Alle risico’s van beleggen zijn hier wel van toepassing! Momenteel kunnen leden een gratis consult aanvragen.
PricewaterhouseCoopers Gespecialiseerd in Stamrecht BV, met alles wat daar bij hoort. Gevestigde naam. Voor leden geldt een vast [gereduceerd] tarief voor Gouden Handdruk Advies.
F. van Lanschot Bankiers Oude bank [1737] met eigen stijl. Integrale advisering rond de planning van inkomen, vermogen en nalatenschap.
Van Lanschot EXXtra biedt u alle mogelijke oplossingen voor een juiste besteding van uw ontslagvergoeding en plaatst deze in het perspectief van risico, rendement en doelstellingen. Gereduceerd tarief voor leden.
Simon A Cohen Vermogensbeheer Specialist in vermogensbeheer en beschermd beleggen.
Simon A Cohen Vermogensbeheer opereert al 25 jaar volledig zelfstandig en onafhankelijk.

Inmiddels is SAC samengegaan met PeterCam.

Wilgenhaege Een klein team van zeer ervaren beleggingspecialisten die hun sporen bij grote organisaties hebben verdiend. U kunt ze inschakelen om uw uitkering verantwoord te beleggen, uw portefeuille eens kritisch tegen het licht te houden. Of te helpen samenstellen.
Gouden Handdruk
Specialist
Combinatie van verzekeringsdeskundigen, fiscalisten, juristen en bedrijfseconomen. De doelstelling is om (ex-)werknemers optimaal te adviseren bij het verkrijgen en aanwenden van een ontslagvergoeding.
The White House The White House is een kleine makelaardij met een persoonlijke benadering. Makelaar Bastiaan Koijck geeft leden van de Vereniging korting op zijn tarieven.
Voorts onderhoudt de Vereniging contact met:
ABN/AMRO Bij velen bekend als de “huisbank” van Shell. Vooral voor “oude” klanten een interessante gesprekspartner voor DIL en Stamrecht BV.
SNS
Particulier advies
Aangezien SNS Bank met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen contacten onderhoudt, kan zij u een prima oplossing aanbieden voor uw gouden handdruk. In een persoonlijk gesprek wordt gekeken naar de oplossing die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Ook als blijkt dat bijvoorbeeld een stamrecht BV voor u beter geschikt is, kan SNS Bank u van dienst zijn.
Friesland Bank Onafhankelijke middelgrote bank met Noord- en Oost-Nederland als haar werkgebied. Friesland Bank Assen werkt samen met Deloitte en Touche voor een optimaal advies voor het oprichten van een Stamrecht Stichting.
Apple Tree Klein bedrijf met duidelijke informatie.
Van Arkel Investment Coaching Investment Coach Dr. Ir. Bert van Arkel is een bewezen expert op het gebied van aandelen en opties. Maar nog bekender is hij om zijn winstgevende seminars. Interessant wanneer u het zelf wilt doen en daar het nodige over wilt weten.
Theodoor Gilissen Bankiers Private bank, opgericht in 1881, gespecialiseerd in vermogensbeheer en effectenadvisering. Biedt GDIL en beleggings constructies gebaseerd op strips van staatsobligaties.
Kröller Overleg over mantelovereenkomst hervat, maar moeizaam. Bekende naam voor veel Shell/NAM’rs. Intermediair voor Delta Lloyd.  Is onderdeel van Unirobe Groep.
Overig:
Delta Lloyd / Ohra Het meest in trek bij leden voor G-DIL; uitsluitend via Intermediairs. Partner in Tripartiete met LORgroep en ProRisk.
ING [Nat.Ned., Postbank, RVS] De grootste verzekeraar van het land; speciaal tarief voor Shell/NAM; uitsluitend via Intermediairs.
Acadium Bastion Flexibel product. Vaak aardig rendement. Terughoudend inzake overeenkomst met vereniging. Is 100% van ING.
Merrill Lynch Interessant voor “groot kapitaal”, dus wanneer u met meerdere personen besluit een collectief te vormen.
FNV Financieel Advies Intermediairs voor zowel het individu als het bedrijf en nauw verbonden met Independer.
Wolkers & Co Werken standaard op uurtarief.
De Poel Preferent advies is ingetrokken.

Laatst bijgewerkt: 16 augustus 2004